Дълбока хидратация за кожата с Bioderma Sensibio Rich Soothing

Привет, приятели


През 2021 си обещах да се грижа повече за себе си. Да тренирам,  да се храня по-здравословно и не на последно място- да съм по-отговорна към кожата си. 

Започнах годината с посещение в център за красота, в който получих страхотни съвети:
Какъв тип е кожата ми?
От какви грижи има нужда?
Каква козметика ми е необходима?
 
Не че не знаех, но от центъра за красота ми потвърдиха, че кожата ми е страшно суха, дехидратирана и губи блясъка си. Това се забелязва най-много през студените дни. Затова, за да я предпазя максимално и да я запазя хидратирана, ми трябваше дълбоко хидратиращ крем.

Oтворих parfimo.bg, за да разгледам какво предлагат и започнах да търся продукт за много суха кожа. Имаше много подходящи за моята кожа кремове, но аз реших, че искам да се доверя на вече изпробван бранд и избрах Bioderma. Спрях се на  Bioderma Sensibio Rich Soothing .


Кремът на Bioderma Sensibio Rich Soothing е с богата текстура и е подходящ за суха и много суха кожа, подходящ е също за чувствителна кожа. Има бързо успокояващо действие , подсилва бариерната защита на кожата. Защитава от външни агресори и предотвратява проникването на дразнещи вещества. След дълго четене открих, че е подходящ за основа за грим.

След първото нанасяне бях леко раздвоена дали го харесвам или не, защото след прочетеното, очаквах кремът да е много мазен, тежък и да го усещам на кожата си като маска. Всъщност той беше доста лек и нежен на усещане, попи сравнително бързо, но на повърхността остана лек слой, който не лъщеше, а създаваше усещане, че кожата ми е подхранена. Точно този ефект очаквах. От центъра за красота ми обясниха и показаха как трябва да усещам кожата си, когато имам крем и как да проверявам дали продукта си върши работата и аз последвах примера им. 
Точно този ефект ми трябваше! 

А вие използвали ли сте го и какво е вашето мнение? 

За повече въпроси или просто, за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *