Натуралното чудо, което открих през 2020


 Здравейте, 

След като изпратихме 2020 и всички заедно в Инстаграм си припомнихме най-добрите моменти от нея, реших, че е време да ви споделя за едно мое откритие, за което искам да пиша от много дълго време. 

През изминалата година продължих да се запознавам с нови продукти и да откривам марки, в които да се влюбя или от които да се разочаровам. Днес ви споделям за един бранд, за който трябва да се разказва все повече и повече, защото според мен е важно да достигне до възможно най-много хора.

Името на марката е ДЕРМАКС, а продуктът е 100% натурален! Знаете, че натуралната козметика е най-любимата ми и именно тя беше причината да стартирам блога, за да споделям с вас моите попадения. 


Разочарована съм от факта, че Дермакс е на пазара цели 20 години, а аз го открих едва преди няколко месеца,но по-добре късно, отколкото никога. Мисията на производителите е да създадат крем, с който да помогнат на хората с различни кожни проблеми. Кремът е специален, защото, както казах, той е 100% натурален. Ако не ми вярвате, споделям с вас съставките му: пчелен восък, бяла дъвка, борова смола, слънчогледово, маслиново и лавандулово масло, екстракти от невен и босилек. Как ви звучи? 


Дермакс е създаден за цялото семейство, подходящ е дори и за бебчета. 

  • Може да се използва от бременни, с цел предотвратяване появата на стрии;
  • Подходящ е за бебчета, които често се подсичат. Кремът успокоява и предотвратява раздразненията по кожата; 
  • Напукани ръце и крака; 
  • Изгаряния и зачервени участъци, появили се след излагане на сила слънчева светлина; 

Всъщност Дермакс има още много, наистина много приложения, можете да ги прочетете ТУК.


А вкъщи вече го тествахме в различни, екстремни ситуации и интересното е че първи Иван пожела да го пробва, въпреки че той има алергия и използва само медицинска козметика. Сега сме в процес на проба и ако се убедим, че кремът помага на дерматита му и успокоява раздразнената му кожа, ще отида лично до Смолян, за да ги прегърна и ще купя цял кашон! Наистина съм много щастлива за това откритие, радвам се, че в един слънчев ден получих пр пратка от екипа на Дермакс и благодарение на този мил жест, се запознах с продукт, в който се влюби цялото семейство! 

Обещавам да ви държа в течение как се е справил с дерамтитните зачервявания.

Благодаря ви, че останахте до края на тази статия! Пожелавам ви хубав ден! 

За повече въпроси или просто, за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *