Моите помощници за бърз и лесен ежедневен грим

Не е тайна, че нямам много време да стоя пред огледалото, но и като цяло никога не съм обичала да слагам тежък грим и да отделям много време в това да се преобразя. Харесвам ми кожата ми да диша. Затова съвсем честно мога да си призная, че мога да живея само и единствено с три продукта за лице- коректор, който използвам в зоната под очите, молив за вежди и спирала. Това е! 


Напълно достатъчни са ми, за да се oсвежа, за да се почувствам по-добре и да изглеждам една идея по-добре. 

Още преди да родя имах “проблем” с черните кръгове под очите, които нито един крем не заличи, но пък за тази цел има милиони коректори. И аз съм тествала голяма част от тях. Разбира се, имам фаворити и разочарования. След дълго гледане на ревюта и четене на блогове, реших да дам шанс на Maybelline Instant Anti Age Eraser. Поръчах го от parfimo.bg, защото отново имаха намаление. Освен коректора, поръчах и четка за фондьотен нa Real Techniques, защото използвам четка на марката, за коректор, точно в зоната под очите и съм много доволна. Поръчката дойде бързо и веднага я тествах. Изключително доволна съм и от двата продукта. 


С четката нанасям фондьотена на Dermacol Longwear Cover SPF15, който също поръчах преди месеци от parfimo.bg. Четката успява да го нанесе повече от перфектно, не оставя ленти, не отнема от продукта. Много се радвам, че я поръчах! Коректорът също оправда очакванията ми, прикрива черните кръгове под очите и е достатъчно издръжлив за нуждите ми. 


Сега съм в търсене на продукт за вежди, така че може да ми споделите какво използвате вие. Какви са гримовете, които вие използвате в ежедневието си? 

За повече въпроси или просто, за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *