Перфектният подарък за семейството ни

Кога последно държахте албум в ръцете си и се любувахте на снимки, които не са в телефона, апарата или компютъра ви? В това отношение аз съм много старомодна, защото от 2016 година задължително правя семейни албуми. Обожавам периодично да ги взимам и да ги разглеждам, да си припомням къде сме били и какво сме правили. Спокойно ми е, че дори техниката вкъщи да изгори, аз съм запазила част от изживяното! 



Сега, покрай ситуацията в страната и света нямах желание да търся работещо фото, в което да извадя снимките ни, затова започнах да търся варианти онлайн. Така, благодарение на Инстаграм, открих приложението Yolobook. Първо попаднах на профила, от там си свалих приложението на телефона и започнах да създавам дизайна на нашия албум. 
Приложението предлага YoloBook с опция от два вида албуми-48 снимки и 60 снимки. Избираш си корица и подреждаш снимките както ти харесва. Друга опция е YoloBox-кутия пълна със снимки 30 или 60 броя. Третият вариант на приложението е рамка YoloFrame 30×46, с възможност да сложиш от 1 до 15 снимки. 







Аз избрах YoloBook албум с 60 снимки. Изборът на корица беше труден, защото всички много ми допаднаха. А още по-трудно ми беше да избера 60 снимки, защото от 100 000 снимки, които имам на Ники, всички са ми любими. И понеже ни беше наистина трудно, решихме да направим още три албума със снимки, които да подарим на близките ни. 




Приложението е изключително лесно за използване и нещата се случват много бързо! Бърза е и доставката, около седмица. Сега ви казвам “Чао”, защото си имам компания и ще разглеждаме албумите, а след това ще ги опаковаме, за да зарадват съвсем скоро всички баби и дядовци на Ники.


За повече въпроси или просто за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *