Да подкрепим българските брандове Част 2

Днес отново ще ви споделя за любим български бранд, но този път в сферата на модата. Защото е важно да се подкрепяме и защото смятам, че има много качествени и стойностни марки в България, които си струват! 


Запознайте се с Affect. Всъщност има ли някой, който не е чувал за тях? Те са фирмата, която създава най-стилните, дизайнерски и удобни облекла за дома. Аз се запознах с тях още в началото на 2020 година. Търсих си пижама за студените дни и съм впечатлена колко мили и отзивчиви хора открих! Те веднага разучиха (от профила ми в Инстаграм), че имам кученце и ми изпратиха невероятен модел, който винаги ми носи не само удобство, но и настроение. И разбира се, вече беше ясно, че това е първата, но в никакъв случай последната ми поръчка от Affect. Няколко месеца по-късно, отново се доверих на тях и тяхното професионално мнение, и се сдобих с още един страхотен модел пижама! Тя е причината да не съжалявам, че сме затворени вкъщи, защото мога да не я свалям по цял ден! И ще кажа само, че това не е първата ми сатенена пижама, но като облека тази, не мога да опиша колко добре се чувствам! Цветът е уникален- петролено синьо и има нежна и красива дантела на деколтето. Уникална! Нещо, което също много ми допадна, беше доставката. Пижамата пристигна в изключително красива кутия и всичко беше изпипано до последния детайл.

Съветвам ви да посетите сайта им, сигурна съм, че ще останете впечатлени и ще ви е трудно да си изберете само един артикул. 
Заради ситуацията с Covid-19, с всяка поръчка от сайта, екипът изпраща и предпазна маска, което отново е изключително мил жест. 


Радвам се много, че ги открих, защото правят престоя у дома още по-уютен и удобен! 


За повече въпроси или просто за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *