Готови за един топъл и уютен Октомври

Вече официално е есен и топлите дни си отиват, факт. Планувах разчистване на гардероба на Ники още щом влезе месец Октомври, но от нетърпение го направих по-рано. Не мога да повярвам колко бързо расте и колко бързо му омаляха някой дрешки. След като прибрах всичко малко и лятно, установих, че е време да добавя разни неща в есенно-зимната му колекция. Вече си бях набелязала онлайн бебешки магазин и така един следобед, когато Нико заспа, аз реших да разгледам какво предлагат.

Магазинът се казва Мини Ти и в него има абсолютно всичко, което е необходимо за едно бебче. Предлагат се немски, английски,хърватски и шведски марки и качеството е гарантирано. Както не веднъж съм ви казвала, много държа на доброто отношение и смело мога да заявя, че получих повече от перфектно обслужване!

Спрях се на няколко неща:

Боди и панталон на немската марка Jacky. Избрах ги, защото Jacky държат на бебешкия комфорт, моделите им са сертифицирани по стандарта Оеко-Тех Standard 100, който гарантира качеството и безопасността на използвания текстил, както и липсата на вредни вещества в него. Бродериите са покрити с мека подплата от вътрешната страна, за да не дразнят нежната бебешка кожа. Ще оставя линкове на артикулите, като може да поръчате по отделно, както и в комплект: Боди; Панталон; Комплект

Избрах си и едно много меко и топло одеяло, което е от 100% памук. Много ми е удобно и го използвам и за количката, и за кошарата. Изключително леко е и въпреки това топли много.


И така, вече имаме един удобен и топъл тоалет за по-студените дни. Ако имам нужда от още нещо, просто влизам в MiniTi и поръчвам, а на следващия ден кутията, пълна с красоти, е при мен. 
Остаавям ви, защото мъникът се събуди! Ако имате въпроси, пишете ми, а сега влезте и разгледайте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *