Грижа за женското интимно здраве с Melagyn

Здравейте, мили дами!
Последно публикувах в блога преди да родя, като тогава ви споделих, какво мисля да взема с мен в родилното. Днес ще говорим малко повече за интимната грижа, особено когато става въпрос за периода след естествено раждане.
Както ви споделих в Instagram, след раждането ми използвах смрадлика за по-бързо възстановяване, но не знаех на коя козметична марка да се доверя и на какъв интимен гел да се спра. Тогава с мен се свързаха Unipharma, с предложение да тествам интимният гел с чаено дърво Melagyn. Разбира се, аз бях доста предпазлива и исках да получа повече информация за продукта, преди да го тествам. От Unipharma бяха така любезни да ми предоставят подробна информация и без да се замислям повече, приех и нямах търпение да го пробвам.

Знаете ли колко много уникални качества има чаеното дърво? 
Противогъбично, антибактериално, антипротозойно, антивирусно, локално противовъзпалително и антипруригинозно, всичко това в един продукт! Освен това Melagyn съдържа нежни повърхностно-активни агенти. Подходящ е за чувствителна кожа, не съдържа парабени и оцветители, не изсушава кожата, а поддържа физиологичния й баланс. Oблекчава дискомфорта в интимната зона и е подходящ за бременни. Използвам го вече две седмици и определено много ми допада. Има лек аромат и нежно почиства деликатната зона. Опаковката е много удобна и за пътувания и няма опасност от изтичане. Давам палец нагоре за този продукт и определено не съжалявам, че се доверих на Unipharma! 



За повече въпроси или просто за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram и Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *