Най-скъпите обувки



Перфектните обувки за най-специалния ден в живота на една жена са задължителни! Ако ме следите в Instagram, значи знаете, че след толкова години заедно, с Иван си казахме заветното “Да”. Беше прекрасен ден, но за него ще ви разкажа в друга публикация.
Ясно е, че жените искат всичко да е изпипано до последния детайл, аз също държах на това. Най-важното за мен беше, всичко около нас да ни напомня за нещо ценно и скъпо-любими същества, места, спомени и изживявания. Държах на малките неща, които да ни карат да се усмихваме през цялото време! 

Бременна съм и беше немислимо да издържа цяла вечер на високи обувки. Затова се заех със задачата да търся подходящи ниски обувки, които да са не само удобни, но и красиви и специални. И вече почти се бях отказала, когато попаднах на един много интересен и различен профил в Instagram. Моля запознайте се с Мирослава от divinehandmadeart. Мирослава, която има златни ръце! Мирослава, която може да направи всичко, за да сме щастливи ние-нейните клиенти! Мирослава, която е най-милото и всеотдайно момиче, което съм срещала! Адмирации за Мирослава, която сътвори “най-скъпите”за мен обувки!


Бяха ми нужни само две изречения, за да споделя с нея какво искам и в главата си тя вече проектираше модела. Моята идея за съвършени кецове беше на тях да присъстваме аз и Иван, както и бебчето в корема ми. Задължително исках Кари да е до нас в този момент, но си мислех, че ще е прекалено сложно образа й да се събере на толкова малки обувки. И така, написах й какво искам и от там нататък я оставих да се вихри. Знаех, че каквото и да направи ще ми хареса, но не очаквах да се влюбя толкова много! 


Сами виждате, че моделът отговори на всичките ми изисквания! Имах удобни сватбени кецове, на които бяхме нарисувани аз и Иван, бебчето, Кари и беше запечатана датата от сватбата ни.
Нямаше как да са по-хубави! Освен мен, обувките впечатлиха и гостите, които се забавляваха с рисунките и с това, че все пак измислихме начин да вземем Кари с нас! 


Благодаря ти МНОГО мило момиче! Радвам се, че те открих! Нямам търпение да се докосна до останалата част от творчеството ти!  

Оставям Instagram профила на Мирослава ТУКdivinehandmadeart


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *