Впечатленията ми от Philips Sonicare DiamondClean Smart

В последния един месец сутрешната и вечерната ми рутина бяха променени в положителен аспект, благодарение на едно страхотно предизвикателство. От началото на Март имам удоволствието да използвам електрическата звукова четка за зъби на Philips Sonicare DiamondClean Smart и без да преувеличавам, искам да ви споделя, че не знам как съм живяла без нея! Преди да ви напиша впечатленията си, искам само да отбележа, че това е моето обективно мнение и този пост НЕ е спонсориран!

Колкото и нелепо да звучи, след като за първи път използвах тази феноменална четка, се почувствах сякаш за първи път мия зъбите си! Няма нещо, което да не ми харесва и честно казано съм щастлива от този факт. Най-много се притеснявах, че вибрациите ще ми дойдат в повече, но напротив, дори най-често използвах максималната им степен. Събирам впечатления сутрин и вечер, повече от месец и смело мога да кажа, че още след първата употреба бях готова с мнението си, което във времето единствено се затвърди!

Използвах следните програми:
“Здраве на венците”
не случайно беше първия режим, на който се спрях, защото както ви споделих в Instagram, от известно време имах проблеми и те кървяха доста. Ще прозвучи нереално, но наистина още след първите измивания с тази програма, забравих за кървенето! Препоръчителната продължителност за измиване е 3 минути и 20 секунди, с ниво на интензитет 3 и глава за четката Premium Gum Care. Това е единствения режим, който използвах всяка сутрин до края на тестовия период и не съжалявам.

“Почистване”
е режим с продължителност 2 минути и ниво на интензивност 3. Използва се с главата за четка Premium Plaque Defense и осигурява цялостно и дълбоко почистване. Него, използвах всяка вечер в първите няколко седмици.

“White+”
е режим, който използвах всяка вечер през последните седмици. Продължителността на “White+” е 2 минути и 40 секунди, с ниво на интензивност 3 и главата за четка Premium White.
Харесах много и трите програми, но както казах, най-много използвах “Здраве на венците”. Това, което страшно ми допадна, беше усещането на полирани зъби след всяко измиване. С обикновена четка няма как да се постигне такова усещане за чистота. Почистването с тази четка мога да определя, като забавно и дори и най-дългата програма от 3 минути и 20 секунди, минава неусетно.

През цялото време се доверявах на четката, която сама избираше степените на вибрация. Бях напълно спокойна, докато почиствах зъбите си, защото четката разполагаше с датчик за натиск и ако натисках прекалено силно, тя вибрираше и дъното и започваше да свети в лилаво, така никога нямах притеснения, че може да нараня венците си. В книжката с инструкции, беше изобразено какъв е правилния и последователен начин за измиване, по който аз се водих през цялото време.Четката за зъби Philips Sonicare DiamondClean Smart е много удобна за път, защото в комплекта й е включен калъф за пътуване, с място за четката и за две глави по избор. Така ако и вие, като мен използвате различни приставки сутрин и вечер, ще може да ги вземете с вас.
За финал искам само да кажа, че не просто препоръчвам Philips Sonicare, но мисля, че не трябва да се съмнявате в способностите й! Това несъмнено е най-добрата инвестиция за вас и устната ви хигиена! Според мен постоянната употреба на четката ще предотврати появата на кариеси и зъбен камък! От както я използвам, съветвам всички близки и приятели да се сдобият с нея.
За повече въпроси може да ми пишете тук, както и в Instagram или Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *