Розов букет от Алтея Органикс

Изключително щастлива съм, когато работата ми се забелязва и се цени! Затова бях страшно  развълнувана, когато от Алтея Органикс  се свързаха с мен и преди повече от месец докараха розово настроение в дома ми. Като всяка жена и аз обичам да намирам и изпробвам различни продукти, а още по-развълнувана съм когато козметиката е изцяло по мой вкус.



Мисията на Алтея Органикс е да отглеждат маслодайна роза и лавандула и да създават етерично розово и лавандулово масло. Фирмата датира от 1999г., а розовите полета са разположени в сърцето на Розовата долина. Повече за тях може да прочетете ТУК.

А сега и за продуктите, които ми изпратиха:
В кутията се криеше Био Розова вода, защото фирмата вече беше проучила колко много я обичам и колко често я използвам. Това беше много мил жест, ценя факта, че са се поинтересували за нуждите и интересите ми. Много ми хареса, че водата е в кафяво стъкло, а не в пластмаса. Допадна ми също, че е Сертифициран Био продукт по USDA NOP от Ceres GmbH.
Всеки слънчев ден за мен започва със слънцезащитен крем!
За втория продукт в кутията се вълнувах най-много, защото е нещо, което използвам постоянно, а щом е от натурални продукти-още по-добре. Био слънцезащитният крем за лице SPF 25 Bio Damascena е с UVA/UVB защита и е тониран в телесен нюанс. Това е задължителен продукт за мен, без значение кой сезон е. Навън все още не е горещо, но слънцето се показва все по-често, затова без да изпадам в подробности, ще ви посъветвам да се погрижите за кожата си.

За десерт оставям Био серума за лице- Роза и Жасмин. Той предава здрав и сияен вид на кожата, подхранва дълбоко и хидратира. Допринася за изравняването на тенa и предава мекота на кожата. Изключително нежен и деликатен продукт, с невероятен аромат. 
Използвам розовата вода всяка сутрин и вечер, преди да нанеса каквото и да е на лицето си. Освежава ме и ме ободрява. След това нанасям серума и преди да изляза идва ред на слънцезащитния крем,който се превърна в абсолютен мой любимец! Благодарна съм на Алтея за възможността да се запозная с творенията им и ги препоръчвам с две ръце. 
Ако имате въпроси свързани с продуктите, пишете ми в Instagram или Facebook, ще се радвам да помогна.






*Авторски материал в колаборация с alteyaorganics.bg. Всички снимки и мнения са мои. Линковете са за ваше улеснение и аз не печеля от тях.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *