Вечното червено червило

Привет, мили дами!


Може би знаете как често си избираме червила според сезона. По-тъмни и плътни нюанси за есента и зимата, по-нежни и ефирни, за пролетта и лятото (поне при мен е така). За червеното червило обаче, няма сезон. Това е вечният нюанс, който ни прави ослепителни целогодишно. И понеже сме в месеца на любовта, какъв по-добър повод да се порадваме на сочни и червени устни.

Днес ви представям един продукт от Yves Rocher. Сдобих се с него съвсем случайно. Използвала съм шампоани, кремове и лосиони на марката, но не и червила, затова когато го видях не се замислих и го купих. Цветът е номер 156 MAT и е много плътен. Опаковката е много луксозна и стилна, затваря се плътно и няма никаква опасност да се отвори в чантата ви. Марката е гравирала инициалите си на червилото и това много ми допада. Трайността му е много добра, имайки предвид колко често приемам течности и си похапвам.

На мен все още ми е трудно да се възприема с този цвят. Има два типа жени- едните изглеждат убийствено секси, а другите все едно са хапвали лютеница, та аз май все още съм от вторите! Въпреки това го препоръчвам, радвам се за покупката, заслужаваше си! А вие обичате ли червеният нюанс върху устните си?

За още съвети свързани с козметика, мода, пътувания и какво ли още не, последвайте ме в: Instagram / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *