Christmas in London


Ако някой преди 2016 ми беше казал, че някога Лондон ще започне да ми харесва, щях да му кажа, че това е абсурдно. Уви, отново стигам до правилото: “Никога не казвай никога”! За пръв път посетих Обединеното кралство именно през 2016 и бях впечатлена. Архитектура, забележителности, атмосфера… всичко това ме плени. Но честно да си призная, от тогава започнах да обмислям варианта, да посетя отново Лондон и през Декември и тази година го направих.



Повярвайте ми, всичко е много по-магическо! Навсякъде атмосферата е вълшебна, от всеки ъгъл се чува Коледна музика, украсата е повече от красива, има купища базари и ледени пързалки (любимото ми) и дори най-малките неща те трогват. 








Най-любимото ми място в Лондон е Hyde Park, той е прекрасен по всяко време на годината, но през декември можете да се насладите на Hyde Park Winter Wonderland, там например също има невероятна ледена пързалка!
Второто ми любимо място се оказа и ледената пързалка пред Natural History Museum.


На красивата украса и празнична атмосфера може да се насладите и в Covent Garden, както и на Regent Street, там не говорим просто за лампички, а за истинско сияние. Ако сте в Лондон или ви предстои да го посетите през Декември, може още да посетите: 

* Christmas by the river, Tower Bridge
*Kingston Christmas Market, Kingston
*Hampton Court Palace ice rink
*Somerset House ice skating
*Southbank Centre Winter Market, Southbank Park


Разбира се има още много места, на които може да се насладите, затова ще се радвам вие да ми споделите къде сте били или къде възнамерявате да отидете. Надявам се да съм ви заредила с празнично настроение и да съм ви вдъхновила да посетите поне едно от местата! Ако искате още идеи за Коледни разходки отворете ТУК и ТУК!


За още съвети свързани с пътувания, красота, мода и какво ли още не, последвайте ме в: Instagram / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *