Здрава кожа с натурални продукти

Привет, мили читатели!
Казвала съм ви милион пъти, колко е важна хидратацията на кожата ми през цялата година. Изпробвам различна козметика, която предварително проучвам, защото искам винаги свеж и здрав вид за моето лице и тяло. Продуктите, които преминат успешно през “радара ми”, бързам да споделя с вас!

Днес ще ви запозная с една марка, с която самата аз съвсем скоро се срещнах! Това е BS Cosmetics-фирма, която предлага продукти с изцяло натурален състав. Звучи интересно и много заинтригуващо нали? Няма да отричам, че съм голям почитател на BIO продуктите, защото съм на мнение, че за да се чувства добре човек, трябва не само да се храни здравословно, но и да използва подходящи, щадящи продукти за кожата си! Щастлива съм от факта, че използвам козметика, която НЕ Е ТЕСТВАНА върху животни, защото за мен това е от огромно значение! Няма оцветители и изкуствени ароматизатори, а кремовете ухаят на природа.

Продуктите, които използвам и много харесвам са:
*Натурален крем за лице с прополис
*Натурален околоочен крем с масло от чаено дърво
Кремовете на BS Cosmetics са с прозрачна текстура, нанасят се лесно, не оставят петна, хидратират кожата дълбоко и за дълго. 


За още съвети свързани с козметика, мода, пътувания и какво ли още не, последвайте ме в: Instagram / Facebook


*Авторски материал в колаборация с марката. Всички снимки и мнения са мои. Линковете са за ваше улеснение и аз не печеля от тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *