Европейско пътешествие с моя Nikon

Привет, мили читатели!

Преди да започна да пиша искам да заявя ясно и точно, че в тази статия не претендирам ни най-малко, че разбирам от фотография! Възхищавам се на хората, които пресъздават красиви места и пейзажи по възможно най-прекрасния и професионален начин и не мога да се меря с тях, но ми доставя изключително голямо удоволствие да съм зад обектива и да се опитвам да покажа нещата такива, каквито ги виждам.

Най-ми е любимо сама да си правя подаръци, които съм сигурна, че заслужавам! Затова когато си купих фотоапарата на Nikon, бях повече от щастлива и нямах търпение да изляза и да го изпробвам! Повече от всичко обичам да пътувам и винаги, където и да отида, апаратът ми е с мен! Понякога дори се оливам, защото вместо да се насладя на дадено място аз съм заета да правя снимки, но както вече казах, това ме прави щастлива! Най-хубавото е когато съм успяла да хвана момента, така както искам.
И така в един пост събирам двете ми любими неща- фотография и пътувания! Колекционирам красиви спомени, а сега ще ви споделя част от тях! 
Каня ви с мен и моя Nikon на Европейско пътешествие!

*Лондон, Англия:

*Виена, Австрия
 *Будапеща, Унгария
 *Букурещ, Румъния
*Кавала, Гърция
 *Солун, Гърция
 *Скопие, Македония
 *Валхала, Германия

Има много какво да се уча, но всичко с времето си! Надявам се да ви е било приятно да разгледате фотографиите ми и да направите заедно с мен виртуална обиколка из Европа!
Доскоро! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *