Me & Ted Baker

Това лято си имам нов приятел, почти неразделни сме! Запознайте се с моя любим… Ted Baker! Това розово съкровище е почти всеки ден с мен! 

Юни и юли бяха дъждовни, но за щастие август е супер HOT и вече с удоволствие мога да сложа нещо късо, розово и любимо! И нямаше как да не споделя и този тоалет с вас!

Моя приятелка харесва марката и ми показа този модел, а аз се влюбих! Купих я от Fashion Days, има доста разнообразни модели на Ted Baker, моят се предлага в два размера, аз избрах по-малкия. Чантата ми харесва, защото е в любимия ми нюанс розово, нежна е и закачлива, също така е страшно удобна и събира много неща!

А късите панталони имат такава интересна история… на кратко, за да ги купя отидох в Bershka в най-проливния дъжд и спукахме гума точно пред мола! Беше най-забавното сменяне на гума :). Но пък сега всеки път, когато ги облека, си спомням за случката и за един по-различен и вълнуващ шопинг! Не знам за вас, но аз и без друго не си падам по дългите обикаляния по магазините, просто влизам, хвърлям по един поглед и ако нещо ми грабне окото-супер, ако ли не… next time!

 Чанта – Ted Baker

  Къси панталони – Bershka




Колие – H&M



Обувки – H&M


Потник – New Yorker


Очила – Guess

                       












Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *