PAYOT CRÈME NO2 SPF50+ ревю

Все по-често избирам да се доверя на CC или BB крем през ежедневието си, използвам фондьотен в краен случай. След като изхабих моя CC крем, реших да пробвам нещо ново, все пак нали затова ме следите, за да споделям нови открития. 

След дълго избиране, реших да тествам PAYOT CRÈME NO2 SPF50+. Не бях запозната с марката, не съм използвала нищо от нея, но този продукт ме впечатли с високата си слънцезашита. Не само през лятото, а целогодишно аз използва слънцезащита за лице, като се старая да не е под SPF30. 

Съдейки по старя ми CC крем, очаквах този продукт да е с консистенция и покривност, една идея по-лека от тази на фондьотен. Когато пристигна забелязах, че не е така, но веднага щом го нанесох на лицето ми, установих, че кремът е с ултра лека текстура, която се слива с кожата. В първия момент, като сложих продукт върху четката, забелязах, че той е универсален цвят и реших, че ще направи лицето ми бяло, както като нанесем слънцезащита, но се оказа, че съдържащите се пигменти изравняват цвета и оставят фин воал върху кожата. Прикрива зачервяванията и изравнява тена. Не запушва порите, не се усеща тежък на кожата, точно обратното- все едно лицето ми е чисто и без грим. Това ми харесва най-много. Допада ми и че кремът е без аромати.


Кремът съдържа хиалуронова киселина, която задържа влагата във кожните клетки и връща необходимата хидратация. А екстрактът от азиатска центела заслива способността на кожата да поеме активните вещества и връща  еластичността на кожата. 

PAYOT CRÈME NO2 SPF50+ поръчах от сайта на parfimo.bg, защото отново цената там беше най-ниска. Оставям линк, за да разгледате и другите предложения на марката.

За повече въпроси или просто, за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *