Моята коса е моят любим аксесоар

 

Колкото и нескромно да звучи, още от малка съм свикнала да получавам комплименти за косата ми- “Каква си къдравелка”, “Колко хубави букли имаш”, “Тази коса е богатство”. Дори Иван в началото на връзката ни сподели, че косата ми е едно от любимите му неща в мен. С времето научих, че не трябва да приемаме нищо като даденост. 


Моето богатство- косата, изисква големи грижи, а от както взех решение да се изруся, грижите станаха още повече. Освен че е руса, тя е къдрава и следователно доста суха, черешката на тортата беше и пърхота, който се появяваше периодично, а аз се чудех как да се оправям с него.


След всички изчетени ревюта, реших да дам шанс на Teo Expert. Понякога не е нужно да инвестираш в скъпа козметика, за да получиш желания резултат. Шампоаните на Тео са изключително бюджетни, затова се радвам, че видях положителен ефект върху себе си и вече са включени към козметичните ми продукти. Формулата на шампоаните съдържа 3 билки – коприва, бор и бреза, които освен че помагат за изчистването на скалпа се грижат и за дължината на косата, за нейната здравина и блясък. И понеже съм тествала страшно много и скъпи, и бюджетни марки, съвсем спокойно мога да споделя, че Тео не отстъпват по качество! 


А вие докосвали ли сте се до шампоаните и балсамите на Teo Expert и кой е вашият любимец? 

За повече въпроси или просто, за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *