Феята Silkki разпръсква красота

 Колко от вас са чували за феята Silkki? Днес ще ви разкажа повече за един вълшебен крем, който можете да създадете сами и да бъде подходящ специално за нуждите на вашата кожа.

Преди малко повече от месец с мен се свързаха две прекрасни дами- Росица и Габриела. Те ми разказаха за работата си, а в думите им си личеше колко любов и отдаденост влагат ежедневно в създаването на продукт, подходящ за нуждите на всяка една от нас. Нямаше как да откажа и с удоволствие реших да се докосна до работата им и да опитам тази специална козметика, с която да поглезя кожата си. 

Използвах я цял месец и днес ви разказвам подробно: 

За да озариш кожата си са нужни само два продукта и две лесни стъпки и ето кои са те: 
1. Silk Potion е копринен серум, който съдържа екстракт от орфеево цвете и високи проценти коприна. Серумът прави кожата озарена и копринено мека;
2. Oil Elixir е витаминен елексир, който съдържа витамини C, A и Е. Те имат силно антиоксидантно действие и подхранват кожата в дълбочина. Освен това подобряват еластичността и създават анти-ейдж ефект чрез естествено стимулиране на производството на колаген ;


И как така тези два продукта са подходящи за всеки тип кожа? Веднага ви споделям:

В чистата си длан смесваме серума и елексира, с връхчето на пръстите си правим кръгови движения докато получим бяла еднородна смес и нанасяме върху почистеното ни лице. На опаковката на продукта е посочено какво количество да смесим според нуждите на кожата ни.
Както знаете, моята кожа е суха, затова слагам повече от Oil Elixir и така запазвам влагата в кожата си. 

Споделям ви с огромно удоволствие за този нов за мен козметичен бранд и се надявам да достигне до повече хора, защото подкрепям българския бизнес и харесвам работата на тези прекрасни млади жени. 

За повече въпроси или просто, за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube 

*Този пост не е спонсориран!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *