Нежно почистване на кожата с NUXE VERY ROSE DELICATE


Ако сте прочели последната ми статия в блога, значи знаете, че изцяло пoдменям козметиката си и избирам много внимателно всичко, което слагам на кожата си. Освен това търся дълбоко хидратиращи продукти и всичко, което може да изсуши вече сухата ми кожа, си заминава от тоалетката.

След като открих хидратиращи кремове, олиа и серуми, дойде ред и на почистващите продукти. 
За моята кожа най-благоприятно би подействало почистващо олио, а и честно казано съм пробвала почистващ гел, мляко, мицеларна вода и единственото, което не бях опитвала до сега беше олиото, затова не го обмислях много и избрах  NUXE VERY ROSE DELICATE. Поръчах го от намаленията на parfimo.bg и го тествах в мига, щом пристигна. 

Олиото отстранява успешно дори и водоустойчивия грим, като същевременно предпазва лицето от изсушаване, запазвайки кожния баланс. Харесва ми, че премахва не само грима по лицето, но почиства нежно и очите. Всичко се случва за секунди, а след това кожата ми е чиста и освежена. Не вярвах, че ще може толкова лесно и бързо да премахне грима ми и то напълно, без да остави и спомен от него. Впечатлена съм и този продукт е пордения ми любимец от марката Nuxe

Още нещо, което за малко да забравя да споделя с вас е, че олиото няма аромат. Аз очаквах да бъде ароматизирано и да ухае на роза, но тъй като този продукт е 2в1- почиства и лицето и очите, следователно няма как да има аромат, заради околоочния контур. Това беше още нещо, което ми хареса, понеже съм попадала на много ароматизирани продукти за очи.
Давам палец нагоре! А вие пробвали ли сте го и какво мислите? 
За повече въпроси или просто, за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *