Открих от какво се нуждае косата ми, за да посрещне с блясък студените дни

 


Здравейте,

Днес ще си говорим за любима моя тема, а именно грижата за косата ми. След края на лятото и силните слънчеви лъчи реших, че искам да променя козметиката ми и да избера нещо хидратиращо и възстановяващо. Също така исках да пробвам марка напълно непозната и нова за мен, да открия нов продукт, в който да се влюбя.

Реших да се доверя на Dunya Naturals, защото много ме впечатли, че продуктите са веган и не се тестват върху животни. Когато видя продукт, който не се тества върху животни имам огромно желание да го изпробвам и ако ми хареса да разпространя за него, защото за мен е важно все повече хора да правят правилния избор.


Избрах да тествам следните продукти от марката: 


Спрях се на тях, защото намирам косата си за суха и изтощена, а аргана винаги й се отразява добре. 




След като куриера ми достави пратката и разкъсах опаковката, още преди да отворя кутията с продукти, първото нещо, което ми направи впечатление беше НЕВЕРОЯТНИЯ АРОМАТ, който се носеше отвътре! Продуктите бяха затворени, кутията също, а аз усещах силен аромат на чисто, натурално и хубаво. 
Пробвах ги още същата вечер. Еликсирът използвах 30 минути преди да вляза в банята. Втрих от течността в корените и  по дължините, вързах косата на кок и изчаках търпеливо. След като измих косата първо с шампоана, а след това и с балсама на Dunya Naturals, бях впечатлена от още две неща:
1. Косата ми не се омазни от еликсира, както често се случва с други подобни продукти;
2. Разресах я изключително лесно, което знаете, че не винаги се случва;

Определено продуктите се отразиха много положително на косата ми и успях да видя резултата след няколко измивания. След като изсуша косата ми, все още усещам колко приятно ухае. Ако ме питате дали ги препоръчвам- ДА, ОПРЕДЕЛЕНО! 
Бих ги закупила отново и дори с удоволствие бих изпробвала другите продукти на бранда. Ако разгледате сайта ще видите, че в него се предлагат не само продукти за коса, но и за лице и тяло. 

Радвам се, че реших да тествам нещо ново, а още повече се радвам, че крайният резултат е положителен.


За повече въпроси или просто, за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *