Nuxe Creme Fraiche de Beaute 48hr Moisture SOS Rescue Ревю

След като лятото официално си замина и посрещнахме есента, дойде време за малко промяна. Не само прибрах летните дрехи и на преден план се появиха по-топлите, но промених и рутината ми. В козметиката ми отново се появиха хидратиращите продукти.


Нещо ново за мен през този сезон е маската за лице на Nuxe Creme Fraiche de Beaute 48hr Moisture SOS Rescue. Ако ме следите от по-дълго, значи знаете колко много обичам маските за лице. По-лесно ми е да ги правя в домашни условия, особено сега, когато имам дете, така си намирам време за мен и се глезя. 


Както знаете след летните горещини кожата е по-дехидратирана и има нужда от по-сериозни грижи, за да се възстанови блясъка й. Именно затова избрах точно този продукт. Видях, че в сайта на parfimo.bg е на много ниска цена и веднага поръчах. Вече съм редовен потребител в сайта, споделяла съм ви колко е бърза доставката, колко прилежно са опаковани пратките и не на последно място- ВИНАГИ са на много изгодни цени! 

А сега отново да се върнем към маската. Препоръчително е да се използва два пъти седмично, може да се нанася като нощна грижа и като маска. Аз я използвам като маска, нанасям върху предварително измитото ми лице, масажирам, след това оставам така около 10-15 минути и измивам. След нея кожата ми е копринено мека, усещам я хидратирана и нежна. Много ми допада и аромата. Харесва ми, че не цапа, не се отмива трудно и ми доставя удоволствие да я използвам. 

В количката съм добавила още много интересни продукти, но ще следя цените, защото очаквам ОГРОМНИ намаления в Деня на черен петък.


За повече въпроси или просто, за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *