Dermacol Longwear Cover SPF15 Ревю

Здравейте,


Обикновено в блога споделям повече за козметика-кремове, серуми, шампоани и балсами, но днес ще си говорим за един нов фондьотен, който изпробвам отскоро. Става въпрос за Dermacol Longwear Cover SPF15. 


Някой от вас използвал ли го е? Пишете ми какво е вашето мнение! 


Dermacol е чешка марка, която възниква през 60-те години. Компанията се разраства доста бързо и не след дълго започва да си сътрудничи с експерти от филмови студия и дерматолози. Продават лиценза си през 1965г., само пет години след създаването си, на Холивуд. Освен козметика, Dermacol вече предлагат и първия си парфюм, който носи името на марката. През 90-те години Dermacol се отделя от филмовите студия и стават символ на красотата за редица поколения жени. Фон дьо тенът Dermacol се предлага не само за филмовите екрани, но и за нормална употреба. Брандът се развива успешно и вече се предлага в над 60 страни по света.




Характеристиките на продукта са следните: 
Фон дьо тенът Dermacol Longwear Cover обещава уеднаквяване на тена на кожата и прикриване на малките несъвършенства. Предпазва кожата от слънцето и е със SPF15. Има висока покривност и е дълготраен. Подходящ е за всеки тип кожа.


Ето и моето мнение:
Не мога да коментирам дали е подходящ за всички типове кожи, защото го тествам на моята. Аз имам нормална кожа, която през зимата има много сухи участъци, но този “проблем” през лятото изчезва. На моята кожа той се нанася страхотно и наистина е много покривен! Освен добра покривност, Dermacol Longwear Cover е и много  дълготраен, много. Поръчах го от parfimo.bg без дори да съм пробвала цвета, но успях да оцеля правилния. Слива се перфектно с кожата ми и наистина страшно много ми допада. Освен това беше на много изгодна цена. 

Не бях чувала за марката преди да поръчам този фондьоте, но останах с много положително мнение. Бих поръчала отново! 

За повече въпроси или просто за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *