Да подкрепим българските брандове

Днес подготвях пост за козметиката за коса, която използвам от години(марката не ми е изпращала пр пратки, не са ми плащали за публикации, с две думи не са чували за мен), но реших да ви споделя нещо друго. Преди седмица гледах live на @mademoiselleaia и @nia.faye , получих много полезна и интересна информация.
В момента нужда от нашата подкрепа имат всички Бг брандове. Техните продукти са точно толкова хубави, колкото всички скъпи чужди марки, дори и по-хубави. В този пост ще ви споделя част от тях. Пак повтарям, това не е платен пост, това е просто нещо, което всички трябва да направим. Трябва да се подкрепяме и да си помагаме! Защото не красотата, добротата ще спаси света!


Започвам с козметика за коса:Brave New Hair e български бранд, който предлага чудесни продукти-маски, балсами, шампоани. Най-новата им серия е в колаборация с невероятната Полина, използвала съм шампоана и съм впечатлена! 💕В момента, при поръчка на продукти от сайта им 1 лев ще отиде в полза на кампанията #заедносрещуCOVID19.



Козметика за лице:Тук мога да споделям много, защото знаете, че в козметиката за лице избирам само български марки, които съдържат любимото розово масло в състава си. Ще ви споделя брандове, които са ме спечелили и ще продължавам да използвам, а вие ще решите на кой от тях да се спрете. Който и да изберете, няма да сгрешите.
Alteya Organics са бранд, който създава био козметика от розови продукти. Използвах ги по време на бременността си, защото имат страхотна серия против стрии за бъдещи майки. Козметиката за лице също е на много високо ниво! Любимият ми слънцезащитен за лице е тяхно дело.
BioFresh. Oт козметиката на BioFresh съм използвала серията Bio Rose Oil Of Bulgaria и до днес продължавам да използвам. В момента съм доверила грижата на ръцете си отново на тях. Заради създалата се ситуация те пуснаха серия Грижа за ръцете, в която предлагат сапуни, гелове и хидратиращи продукти, вижте повече ТУК
Marista е бранд, с който се запознах в края на 2019 година и все още използвам. За тях писах съвсем скоро и може да прочетете ТУК.


Разбира се, когато говоря за подкрепа на български производители, имам предвид не само козметика. Ето няколко бранда, които заслужават нашата подкрепа:
SCENTIQUE са най-любимите ми ароматни свещи! Освен невероятно ухание, се отличават и с дървен фитил, който пресъздава звук на горяща камина. Създават уникална атмосфера, а от скоро предлагат и ароматизатори за стая. Може да ги разгледате ТУК.


На пазара се предлагат купища различни планери, но от години не съм срещала по-удобен, правилно структуриран и красив планер, като този на Creatoria. Използвам го всеки ден и благодарение на него съм изключително организирана.

Засега спирам, а ако имате интерес, ще продължа да ви споделям бг марки, които да подкрепяме заедно! 
За повече въпроси или просто за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *