Първата играчка, която впечатли Ники

Здравейте, 
Тук не съм говорила по темата “Как се забавляваме с Ники”, но преди няколко седмици споделих видео в YouTube, в което ви показвам на какви игри играем и как му помагам да развие фината си моторика. Там ви споделих, че ми е трудно да открия играчки, които да събудят интерес в него и да са наистина увлекателни. Реших да поправя това и започнах да чета по темата с образователните игри.
Разбира се, не само заради пандемията, но и по принцип аз винаги прибягвам към онлайн пазаруване. В този случай нямах друг избор, затова започнах да търся сайт, в чието качество да повярвам. Така открих znaiko.bg. И започна едно разглеждане и избиране. Как да избера една, като съм си харесала поне десет, а не искам да рискувам, след като моето момче не иска да играе с нищо? 

И така, след дълго избиране се спрях на дървен дидактически куб “Лято” на марката Lucy&Leo. Избрах го, защото всяка страна на куба представлява отделна игра, която стимулира развитието на различни умения – разпознаване на цветове и форми, фини двигателни умения, координация на движенията и концентрация. Казах си, че с толкова много опции за игри, все нещо ще му допадне. 



Нямах търпение да пристигне, за да го видя и най-вече да видя дали ще привлече вниманието на Ники. В момента, в който го видя, малкият маймунчо полудя! Толкова не играл с нищо! И аз, и Иван не можехме да повярваме какво се случва!
Страшно развълнуван и ентусиазиран е когато му го предложим и се занимава сам доста дълго време. Това значи само едно, продължавам с поръчките! Следващата играчка, на която съм “хвърлила око” е низанката Woody , защото по наблюдения и обмен на опит с други майки, този тип играчки са много занимателни и интересни.



Като заключение ще кажа, че съм повече от щастлива, че открих на znaiko.bg, защото попаднах на изключително любезни и отзивчиви хора, които предлагат качествени, занимателни и образователни играчки. Вложили са страшно много труд, за да подберат най-доброто за нашите деца, а това е най-важното за един родител. И се убедих, че с правилната играчка се събужда интереса в детето! От екипа на сайта бяха така любезни да ми предложат код за отстъпка, който да споделя с вас-pamelaned, ако решите да се развихрите онлайн. 



За повече въпроси или просто за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *