Моят Calvin Klein Downtown от Parfimo.bg

След като преди няколко дена в Instagram споделих, че изборът ми за “Аромат на деня” е  Calvin Klein Downtown , много от вас попитаха от къде съм го поръчала, защото трудно се открива.
Поръчах го от сайта parfimo.bg и това е втората ми поръчка от там. Доставката му беше около два дена и пристигна прилежно опакован. В сайта може да откриете парфюма в разфасовка от 30 мл.,50 мл. и 90мл. Ароматът на Calvin Klein Down Town е лансиран през 2013 година и е класифициран като флорално-дървесно-мускусно ухание. Дизайнът на парфюма подчертава неоноворозовия електричен фон, точно като енергията в сърцето на града.

Доста често parfimo.bg правят големи намаления и любимите ни аромати могат да бъдат открити на много достъпни цени. Освен парфюми, те предлагат козметика за лице и тяло, както и гримове. Аз вече се възползвах, вижте какво си поръчах ТУК.
В момента, например, парфюмите на Ариана Гранде са намалени и силно се замислям дали да не си поръчам. В Instagram може да ми споделите кой е любимият ви аромат и да ми дадете идея за следващата ми поръчка.


За повече въпроси или просто за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram , Facebook и YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *