Грижа за кожата през студените дни с Marista

Привет, 
От много време не съм се включвала, за да поговорим за козметика, а знаете, че тази тема ми е повече от любима. В желанието ми да използвам натурални продукти, не спирам да търся марки, които да тествам и да ги споделям с вас. През изминалите години имах доста добри находки, но и големи разочарования, това е напълно нормално!



Днес ще поговорим за една марка, с която се запознах преди няколко месеца. Споделям за нея сега, защото исках да използвам продуктите максимално дълго и да имам добре изградено мнение. Представям ви Мариста Козметикс, марка с дълга и завладяваща история. Ще говоря повече за продуктите, а ако искате да научите повече за интересната им история, влезте ТУК.
Ставам банална, но отново ще спомена, че няма как да не тествам крем, който включва в състава си роза. Като човек израснал в Долината на розите, някак обожавам аромата им и най-вече влиянието им върху кожата, косата и тялото ми.

Мариста Козметикс предлагат три козметични линии: Роза Дамасцена & Q10, Бяла роза & Маслина, Роза Дамасцена & Арган. Аз имах възможност да пробвам:
Роза Хидрозол Спрей
Този продукт е от линията Роза Дамасцена & Q10. Използвах го сутрин и вечер, преди да добавя останалата козметика, като освежаващ и тонизиращ продукт. Действа успокояващо и охлаждащо на кожата.

Дневен крем за лице с бяла роза и маслина
Кремът попива бързо, хидратира и овлажнява кожата в дълбочина. Ухае свежо и запазва влагата през целия ден, което прави кожата на лицето още по-здрава и красива.

Нощен крем за лице с бяла роза и маслина
Нощният крем също попива бързо и задържа влагата в кожата. Хидратира в дълбочина и успокоява кожата, а на сутринта е възстановена и свежа. Знаете ли, че ароматът на Бялата Роза е наричан „божествен“? Ами наистина е така! Ароматът на крема действа страшно успокояващо и благоприятно на кожата.

След като имах достатъчно време да тествам продуктите на Мариста Козметикс, събрах опит и впечатления и мога спокойно да препоръчам с две ръце. Козметиката им е изцяло по мой вкус и влияе страхотно на кожата ми. Много ми допадат луксозните опаковки на всички продукти от марката, не само са стилни, но са и много удобни! В бъдеще определено ще се докосна и до другите им козметични продукти и ще ви държа в течение. Надявам се да съм ви била полезна! 




За повече въпроси или просто за да си обменим полезни съвети, може да ме откриете в Instagram и Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *