Сезонът на роклите

Допреди две години посягах към рокли само и единствено, когато трябваше да отида на официално събитие. През останалото време обличах всичко друго- гащеризони, дънки, панталони. Миналото лято, обаче отворих гардероба с рокли и започнах да им се наслаждавам. Всъщност, една от причините да обичам лятото толкова много е, че именно тогава е сезонът на роклите.



Роклите са ни още по-необходими и задължителни, когато сме в период, в който нищо друго не ни е удобно или не ни става. Толкова ми е леко и свободно, нищо не притиска коремчето ми и се чувствам вълшебно. 
Бях си решила да не купувам дрехи за бременни, но още преди да се затопли, си накупих рокли, които са свободни в зоната около корема. Това са модели, които ще мога да нося и сега и след раждането, така че са една много добра инвестиция. 


Освен роклите, накупих и няколко чифта маратонки, които страшно много подхождат на тоалетите ми и са изключително удобни. Не мога и да си помисля да обуя високи обувки. Наложи ми се да го направя няколко пъти и още повече оцених удобството на маратонките! 







За лятото са задължителни и цветните аксесоари, за да завършим визията си. Тази малка, пъстра чанта, отива на всички рокли, с които съм се сдобила. Има страхотни, златни елементи, също така има дълга и къса дръжка. Не само, че е много стилна, но е и удобна. Плюс на малките чанти е носенето само на най-необходимите неща.







 Вие какви дрехи носите (носихте) по време на бременността ви? Преобразихте ли гардероба си и променихте ли стила си? 



Рокля – Zara
Чанта – Aldo от Fashion Days
Маратонки – Reebok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *