Коледният дух на Букурещ

Днешният поздрав за вас е ТОВА парче, което ми е толкова любимо. С музика всичко е много по-хубаво! Навън е все по-студено, а на мен ми е все по-празнично! При вас как е? Вече официално стартирах с Коледните филми и песни.
Както ви казах в предния пост, подготвила съм ви няколко идеи за разходка през Декември. Днес ще отскочим до Букурещ, Румъния. 


Това приказно място ни предлага незабравима атмосфера, като отново има изобилие от къщички със сувенири и лакомства, които са толкова цветни и интересни. Предлагат  се и ръчно изработени аксесоари, които са изключително красиви. На Гръцкия Коледен базар пробвах горещ шоколад, а тук заложих на греяно вино и то беше наистина сгряващо. Настроението се повишаваше от музиката, но най-вече от ледената пързалка, на която се събират малки и големи.







И тъй като по празниците диетите са невъзможни, сега е момента да се възползвате и да опитате от всички лакомства, които се предлагат. А тук сладките изкушения са в изобилие! 
Коледният базар се намира точно под парламента и няма как да го изпуснете, защото  елхата е толкова озаряваща и атрактивна, че ще я видите от далеч! Имате толкова много време да се потопите в тази вълшебна приказка, защото откриването е на 30 Ноември и сте добре дошли до 26 Декември. 





И така приключва днешната публикация, с чаша топло вино и празнично настроение. Дано съм ви дала идея за пътуване през идните почивни дни! Ако е така, ще се радвам да споделите с мен!
За още съвети свързани с пътувания, красота, мода и какво ли още не, последвайте ме в: Instagram / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *