Revlon Professional Uniq One Lotus Flower Ревю


Представям ви още един задължителен продукт за лятото!

Обичам аромата на цветя, обичам свежестта, която носят със себе си и това е една от причините да се влюбя в този продукт! Запознайте се с Revlon Professional Uniq One – това е продуктът, който наричам много в едно. Косата ми ухае на лотос, защитена е от слънчевите лъчи и вече е още по-здрава!


Новият приятел на косата ми, който й помага толкова много: възстановява сухите й краища, придава й копринена мекота, помага за разресване, може да се използва преди употреба на преса или сешоар, като я предпазва от изгаряне и най- важното за този сезон е че предпазва цвета с UVA&UVB филтри. Може да се нанася на суха, както и на мокра коса. По принцип използвам Uniq Lotus Flower след като измия косата си- докато все още е влажна, впръсквам по цялата дължина.




Това е продукт, който горещо ви препоръчвам да използвате, когато сте на плаж! Не забравяйте, че освен да се погрижите за защитата на лицето и тялото си, не трябва да забравяте и косата, която също изгаря от слънцето! Особено ако сте с коса, като моята, която освен че има руси нюанси е къдрава и склонна към изсушаване! 
Revlon Professional Uniq One е точно това от което се нуждая! Употребата на този продукт стана задължителна част от подготовката ми преди излизане. Така спокойно се наслаждавам на приятните летни слънчеви дни, защото знам, че освен кожата ми, косъмът и цветът на косата ми също са защитени.

*Авторски материал в колаборация с Arlen.bg. Всички снимки и мнения са мои. Линковете са за ваше улеснение и аз не печеля от тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *