Косата ми обича Moroccanoil


Дълго време замислях този блог, изпитвах притеснения и колебания, но най-после нещата се случиха и съм повече от щастлива!
Силно се надявам всеки да открие нещо, което ще му бъде полезно, защото това е идеята! 
Ето я и първата ми публикация, вълнувам се много! 
Както ще разберете и в бъдеще, косата ми е моят любим аксесоар! Обичам я такава каквато е – къдрава и гъста! Не си падам по промените, когато става въпрос точно за нея, но преди известно време реших все пак да опитам. Попаднах на грешното място и косата ми беше меко казано съсипана. Изгорена, без живот, без форма, просто ужаснa…
Тогава започнах да се интересувам и да търся правилната козметика, за да върна силите й. И тогава се запознах с Moroccanoil. От тогава сме меко казано НЕРАЗДЕЛНИ!


Беше любов от пръв поглед! Продуктът ме грабна още щом видях опаковката – луксозна кутия със сладка панделка! След отварянето 
й открих съкровище! Комплектът включваше шампоан за суха и изтощена коса, балсам за суха и изтощена коса, маска за слаба и увредена коса и мароканксо арганово масло за всеки тип коса.


Следващото, с което ме плениха, беше ароматът. Ухае невероятно и ароматът остава трайно на косата! 
Проблем на къдравите дами е разресването, но и то беше безпроблемно, след което тотално се влюбих в скъпоценния Moroccanoil
И за финал беше крайният резултат…още от първото измиване косата ми се съживи, не можете да си представите за какъв обем ви говоря! Гъстотата й се възвърна и се задържа до следващото измиване, не се слегна, сплеска или оплете.


И така заживяхме щастливо аз, косата ми и Moroccanoil! Определено това е продукт, който си заслужава парите!

Луксозен, професионален, уникален Moroccanoil…. Надмина очакванията ми!


Последвайте ме в: Instagram

* Продуктите са закупени лично от мен. Всички снимки и мнения са мои. Линковете са за ваше улеснение и аз не печеля от тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *